Startsida
Klubben
Styrelsen
Medlemmar
Klubbprylar
Medlemsrabatter
Bli medlem

Garaget
Hojturer
Kortegekörning
Galleri
Filmsidan
Länkar
Gästbok

Medlemssida


 

Antal besökare
 

 
Gamla Gästboken
Sandsjö Wärdshus
3 september 2011

Bilder från turen finns här
 
Lördag morgon: Sovmorron... Nä inte direkt.
På med kaffepannan, ett par mackor och snart är termosen fylld. Vi ska samlas klockan nio vid Körners parkering idag igen.
Undrar om det blir några som kommer idag? Ett par har ju skrivit i gästboken att de ska med så vi blir i alla fall inte ensamma.
 
Oj så många det kom idag! Hela femton hojar och några med passagerare också. Vädret är också med oss idag, ser ut att bli en fin dag.
 
Tvättis stod för turen idag och tog täten mot Mariannelund och Rumskulla. Vidare över Ydrefors och Österbymo där vi tog första bensträckaren vid macken. Efter Österbymo tog vi mot Nässjö via Kålhester, Högaskog och Eksjö med fina hojvägar.
 
När man åker så här många ihop är det ju viktigt att man har lite koll på dem som ligger bakom så man inte tappar bort några goda vänner. Vi lyckades hålla ihop hela gänget idag också även om det blev lite utspritt efter ett rödljus i Nässjö.
 
Dags för det obligatoriska matstoppet! Tvättis har hittat eller fått tips om Sandsjö Wärdshus och man kan inte säga annat än att det var ett fint och vackert värdshus med fin utsikt över sjön och helt fantastisk mat. Ingen behövde gå hungrig därifrån!
 
Lite fina hojvägar på hemvägen med ett stopp i Skirö blev det också med avslutning vid Körners parkering och alla tyckte nog att vi har haft en trevlig hojdag även den här gången.
 
Repris nästa säsong!
Hasse

Tillbaka

Vädret Hultsfred

© hicdesign