Startsida
Klubben
Styrelsen
Medlemmar
Klubbprylar
Medlemsrabatter
Bli medlem

Garaget
Hojturer
Kortegekörning
Galleri
Filmsidan
Länkar
Gästbok

Medlemssida


 

Antal besökare




 

 
Gamla Gästboken
Tinderedsturen
22 april

Klubbens premiärtur!
 
En kylig förmiddag i slutet på april, dags för en tur där målet för måltiden är Tindered.
Vi hämtar upp Månsson i Vimmerby där också han tar täten för ett ganska stort glatt mcgäng. Han som är så rutinerad på det här med mc-körning kan väl alla smålands småvägar.
 
Det blir inte närmaste vägen till Tindered, men vi är ju ute för att köra motorcykel och trotsa kylan. Några av oss skulle kanske behövt lite bättre handskar, tror jag. Det var nog ganska kallt utan handtagsvärmare idag.
 
Efter drygt en och en halv timme tar vi första stoppet där kaffetermosen åker fram för de som har det med sig. Strax innan stoppet så var det ett par rådjur som var på väg upp mot vägen men blev nog skrämda när elva motorcyklar kommer körandes fram i skogen, så de vände tillbaka direkt.
 
Väl framme i Tindered så blev det ett långbord fullt direkt med hungriga mc-åkare. Det serverades bl.a. pannbiff, raggmunk, dillkött och ägg o bacon. Mätta och glada var det så dags för PeO att fylla upp tanken innan det var dags för att fortsätta färden.
 
Vi tar vägen mot Lofta och kör Norrlandet, som är en riktig go hojväg, ner till Västervik för att ta en kaffepaus på Subway.
 
Vägen hem tar vi över Hjorted och Totebo och Vena.
 
Tillbaka på parkeringen vid Körners så diskuterar vi vart vi ska köra nästa helg, men bestämmer ingenting utan vi återkommer om det på hemsidan.
 
Bilder
 
Hasse och Anne

Tillbaka

Vädret Hultsfred

© hicdesign